Érdekelne a modellkedés, de nem tudod hol kezdd el?

Szeretnél információt gyűjteni erről a csodálatos, egyedülálló szakmáról, még mielőtt belevágnál?
modellünk vizio magazint olvas

A legjobb helyen jársz!

Összeszedtünk neked mindent, amire kezdőként szükséged van!

Nézzük meg, hogy pontosan mit is fogsz találni a Divatmodellkedés alapjai című mini-tréningünkben!

Ebben az ingyenes anyagban fölösleges leírások nélkül, valóban kezdőknek, leírjuk az összes lényeges információt, ami a sikeres modellkarrier beindításához szükséges.


A modellkarriered legfontosabb lépései várnak rád!


  •  Részletesen leírjuk neked, hogy a modellkedés miről szól.
  •  Útmutatást kapsz, hogy hogyan építsd ki azokat az alapokat, amiknek a hiánya a legtöbb modell bukását eredményezi.
  •  Bemutatjuk azokat a kritikus tévedéseket és tévhiteket, amiket ha nem kezelsz a helyén, jelentősen megnehezíted az előrejutásodat.
  •  Tippeket adunk ahhoz, hogy már holnaptól sikeresebb legyél a modellválogatásokon.
modellünk vizio magazint olvas

Mire leszek képes, ha elvégzem a tréninget?

Egy olyan átfogó képed lesz a divatmodellkedésről, ami alapján el tudod dönteni, hogy ez a szakma neked való-e vagy sem.

Miért pont ezt a tréninget válasszam?

Kik vagyunk mi?

Modellügynökségünk eltökélt célja, hogy nemzetközi divatmodell karriereket építsen oly módon, hogy megoldást kínáljunk a divatmodelleket leginkább gyötrő problémára: a modelltestalkat elérésére és megőrzésére. Szakmai vezetőnk 9 éven át modellkedett, amely időszak alatt szerzett tapasztalatai alapvetően formálták a modellszakmával kapcsolatos szemléletünket és megalapozták széleskörű kapcsolatrendszerünket.

Ezért vettük fel a VIZIO Modellügynökség nevet: meggyőződésünk, víziónk, hogy megfelelő életmóddal hosszútávon sikeres divatmodell karriert lehet építeni. Ennek érdekében minden modellünknek személyi edzőt biztosítunk, aki személyre szabott edzést és étrendet állít össze nekik. A személyi edzőt és többi szolgáltatásunkat, mint a modellképzést és tesztfotózást, díjmentesen biztosítjuk és utólag sem vonjuk le modelljeink bevételéből!

Modelljeink olyan világmárkákkal dolgozhattak már, mint az Alberta Ferretti, Armani Exchange, Calvin Klein, Camel, Chanel, Francesca Liberatore, Georges Chakra, Giorgio Armani, Mario Dice, Max Mara, Swarovski, Tanya Dyagileva, United Colors of Benetton.

Tedd meg az első bátor lépést a modellé válás útján!


Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy perceken belül elkezdhesd olvasni a tréning anyagát!